{11} ALWAYS REMEBER ME
Profile Stuff Affies Home Twitter

Thanks : Naimi
X O X O X .


Long time no seeeeeeeeeeeeeeeeee!
Monday, February 24, 2014 | 7:39 PM | 0 comments

Assalamualaikum ppl! Haiiiiiiiiiii xD Pehhhh lamanya tak update blog kan. So ni first entry untuk 2014. Sory blog, lama sangat saya tinggalkan awak & now Im back. Hihihi. Ok. 
Eh tak pergi sch ke?
Ponteng eh?
Haaa malas balik asrama ehh?
Eh eh eh semua salah tauuuuuu! Hm dah 2 hari tak pergi sch. Aduh baru ingat tahun ni nak full kedatangan tapi tu lah lupa ke yang diri tu bukan always sihat kan. Rindu sebenarnya kat asrama tu. Alaa kat rumah bukan buat apa pun. Boring je. Cehhhh bila kat asrama tak dapat balik nak balik. Ni dapat balik nak balik asrama pulak. Ceitt! Hahaha. Bukan apa takut sebenarnya tinggal banyak subjek.

Yela dah upper form ni mana boleh main dah. Subjek makin susah. Exam dah ah 3/3 ni. Aih mati woii. Haa tahun ni en ramai betul budak baru masuk. Dan tahun ni jugak ramai batch 98 pindah. Tsk tsk :'( Rindu siaaa kat dorang. Sampai hati tinggalkan aku :'((((  Hm *wipe tears. Feeling pulak ahahah. Tahun ni banyak sangat yang berubah. Dah tak sama kelas dgn dorang. Hm rindu 3kaa sangat sangat sangat!!! 

Nanti masa jamuan raya, dah tak dapat satu meja dengan 3kaa dulu. Allah rindu sangat. 3 tahun sama kelas then form 4 tak hm. Rasa menyesal tak belajar elok elok masa form 3 dulu. Dapat pmr haaa amek kau 2A je. Tsk tsk tsk :/// 

Ok past is past. Spm kasi meletup perkasa hahahaha. Mama kata "takpe. spm nanti buat elok elok. kalau farah dapat 9A, haa luar negara ayah bawak tau" hm nak nangis sebenarnya bila mama cakap macam tu. Kesian mama aku kecewakan dia. Ahhhhhhhhhh ok dahhhhhhhhhhhhhhh. Hehe alaaa boringnyaa taktau nak cakap apa dah. Ok lah boiii boiii my lavhhh muah muah :* ❤️



Wahai qyla, sesungguhnya wa rindu lu!!!