{11} ALWAYS REMEBER ME
Profile Stuff Affies Home Twitter

Thanks : Naimi
X O X O X .


Happy Bornday Atuk Gedik :P
Saturday, January 26, 2013 | 5:53 AM | 0 comments

Assalamualaikum. Hey haiii haiii lamanya tak update blog kann. Okay untuk post kali ni aku nak dedicated for someone yang slalu buat aku rase nak terajang je dia haha. Ehemm ehemmm *betul kan suara*



Wahai abang ku yang tak disayangi :P
Selamat hari tua! Ni kali ke 3 adik wish haha. Sebenarnye malam tadi nak ucap memacam kat abang tapi malu pulak hihii. K first thing, Sanah Helwah ya akhi. May Allah bless you always. Goodluck SPM next year tauu tauu. Jangan main bola dgn tenis je, study jgk kay ;) Try to love history and english. I know you can actually. Kalau abang dapat A atau B dlm dua dua subjek ni, adik akan bg ape abang nak. My promise :) Doakan adik untuk PMR kay. Thanks for being my brother. Even abang selalu buli adik but adik tak kesah pun. Btw, nanti jadi imam lagi tau. Suara abang sedap. Series ni >< Eh eh lupe pulak, abang dah tua. boleh kawin dah haha. Adik muda lagi. *jelir lidah* Jage awek abang tu elok elok tau. Jangan buat dia nangis. Aaaaaa nak cakap apa lagi eh. Em em haa! Sory lah kalau selama ni adik senget sangat kan. Atau childish sangat ke. Sory kay. Adik manje dengan abang sebab adik takde abang. Teringin nak rase macam mana ade abang hihiii. Adik selalu doakan abang berjaya dunia akhirat. Moga dapat masuk U nanti lepastu dapat jadi apa yang abang nak. Nanti bila dah keluar dari sch tu, jangan lupekan adik tau. Yelah nanti dah keje, dah keluar mana nak ingat adik dah *menangis* Eh ingat birthday adik tau. Abang tak wish siaplah :P Btw, malam tadi otp paling best dengan abang. Nanti adik dah berani adik nyanyi kay. Suara aurat mana boleh tunjuk haha. Maceh tauu otp malam tadi. Adik ingat sampai bebila. K tak tau nak kata apa dah, bye birthday boy :) 

# Adik sayang abang. Atas tu gempak je hihiii :P Hadiah tunggu. Nanti ade lah poslaju hantar.