{11} ALWAYS REMEBER ME
Profile Stuff Affies Home Twitter

Thanks : Naimi
X O X O X .


Gonna miss you babe :(
Monday, December 3, 2012 | 10:23 PM | 0 comments

Anneyong haseyo. Em em guwa sedih ni :'( *lap air mata*Sekolah nak bukak kan. Em lepasni mesti aku akan rindu kan seniors form 5 tahun ni.

Sch ni full of sweet memorie :'(
Tau tak masa last sch haritu budak form 5 spotink gila. Kitorang buat jamuan last year kat asrama. Memang seriosly best gila. Setiap dorm diberi tema. Dorm aku tema Pahlawan so kitorang pakai baju melayu yang dipinjam oleh pakwe pakwe kami. Eh? Haha. Comel comel je diorang malam tu. Lagi lagi form 3.

Panda omey kita <3
Baju aku tu sedara aku yang baik hati bagi pinjam. Memang malam tu best gila lah. Lepas habis semua aktiviti, ada sorang kaka form 5 ni kata nak main firewood camp. Aku pun lari naik dorm tukar baju lah. Sebab kaka tu suruh tukar baju, aku pelik jugak tapi aku buat je lah. Dah semua turun, kitorang semua suruh la kaka form 5 nyanyi utk kali terakhir lepastu kak alin tu kata nak kitorang nyanyi eh. Tetiba kak alin tu dgn kaka f5 yang lain baling telur dgn tepun kat sorg kaka form 5 ni. Haha surprise rupanya. 

 Memang gelak nak pecah perut kitorang. Tetiba dia baling dekat semua orang. Apalagi lari la kitorg kat padang tu. Dah macam kena kejar zombi doe. Nasib baik aku tak kena. Memang lari masuk dorm bau telur semua. Hahaha busuk gila tapi enjoying ah ;D

Em kakak form 5, kitorang sedih sebab tahun depan korang semua dah takde. Em masa kak kyna, kak zany semua kaka f5 la peluk  kitorang tu, sumpah farah cakap memang masa tu rasa macam nak menangis sangat tapi entah lah air mata tak keluar. Kak kyna, Im going to missing you dear :( Nanti mesti farah akan rindu nak memain dgn kakak domo ni. Masa kak kyna peluk kitorang tu memang terus mengalir air mata ni. Em em tak tau nape, mungkin farah rapat dgn kak kyna kot. Ya Allah rindu sangat :'/

Em ni yang kak kyna bagi kat farah. Farah simpan lagi nk buat kenangan :/ 

Kak bront, Em nanti rindu lah nak dengar gelak & lawak kak bront tu. Even akak baru masuk asrama tahun ni, farah rasa dah selesa sangat dgn kak bront. Semoga dapat result yg cemerlang tau SPM ni :) Me love you :* 

Kak hany, em hai madu. Hihiii :* Dah lama tak jumpa kak hany kan kann. Next year tak jumpa dah. Alaaaaa :'( Em nanti ambik result SPM jumpa kitorang kayy. Rindu ni >.<

Kak Azwie, em tahun depan tak dapat lah kan jumpa akak. Thanks nasihat kat kitorang haritu. Insyaallah farah akan ingat sampai bebila. Farah suka dengan akak. Tetap tabah dan kuat even banyak dugaan yg datang. Hm good luck kay result nanti :* 

Untuk semua batch form 5 tahun ni, sory kalau tak sebut nama. Jenuh la kan nak sebut sorang sorang. Em next year korang semua dah takde kan. Lahai tau tak, korang batch yang paling best. Honest daripada hati farah. Tahun depan dah takde batch yang best macam korang ni. Good luck eh korang untuk result SPM nanti. Moga lepas ni dapat lah jumpa lagi. Em dah tak tau nak kata apa. Okay byee :*