{11} ALWAYS REMEBER ME
Profile Stuff Affies Home Twitter

Thanks : Naimi
X O X O X .


Twitter Trending :O
Saturday, November 24, 2012 | 10:57 PM | 0 comments

Anneyong haseyo. Wooo dekat twitter dari semlam telah dibanjiri oleh nama nama tokoh twitter. Haha. Apa? Ingat sejarah je ke ada tokoh. Haha. Semalam kes Ayunie yang mengaku dia daripada korea padahal dari malaysia je. Ni lah padahnya obses sangat dgn kpop. Lewls aku pun minat jugak tapi takde lah sampai tak mengaku diri tu korean. Memang teruk lah dia kena bash semalam dengan budak twitter gara gara mengaku dari planet matoki. Eh? Hahaha. K series aku cakap kesian gila kat ayuni ni. Dah elok elok malaysian boleh pulak ngaku korean.

Tapi nasib baik lah semalam dia dah minta maaf. Katanya dia tak berniat nak tweet macam tu. Alhamdulillah la dia sedar. But now here the new girl wanna publicity. 


Tau kenapa dia jadi trending? Hm sebab dia insan yang tak kenang jasa ayah dia. Ingat senang ke nak dapatkan kau lyana? Heshh. Seriesly, pertama kali aku jumpa manusia yang takde hati perut macam kau. How could you said your father is PIG. Kesian doe kau ni -.- 


Baca dah apa dia tweet? A+++ BM ni. Awak, ingatlah tanpa ayah tiadalah awak. Janganlah sampai panggil dia babi. Dia manusia sayang. Istigfar banyak banyak ingat allah selalu. Ya Allah, kau berikanlah hidayah pada saudara islam ku ini. Moga hatinya terbuka untuk memohon keampunan kepada ayah beliau. Amiin. Doakan dia guys. Kesian dia. Lyana,walau sejahat mana pun ayah awak dia tetap ayah awak yang membuatkan awak ada di dunia ini. Tak elok cakap macam tu sayang.