{11} ALWAYS REMEBER ME
Profile Stuff Affies Home Twitter

Thanks : Naimi
X O X O X .


Never forget this day :')
Tuesday, November 13, 2012 | 3:00 AM | 0 comments

Anneyong haseyo. Hai hai. Hihii hari ni kan hari nikan. Hahah. Tak boleh type pulak. Okay okay. Hari ni macam macam terjadi. Series, aku rasa hari ni paling best lah. Kenapa? Okay sini guwa nak bagitau. Tadi untuk kali pertamanya dalam hidup aku selama 14 tahun ni aku keluar dengan someone special. Haha apa? Bukn couple kay. Dia crush kita tapi dia taktau. Hihi. Yelah takkan nak bagitau pulak kan.

Aku pun terkejut gila bila dia ajak keluar. Mulalah tak senang duduk kan. Mulanya aku taknak. Sebab aku takut gila. Lagi lagi kalau jumpa sesape kan. Tapi dia ajak jugak. Entah ape mimpi tetiba nak ajak tak tau lah. Jadi aku pun mintaklah pendapat seorg kawan aku ni. Dia kata, pergi jelah. Tak payah nervous sangat. Aku pun dah dia kata centu okay je lah.

Pecah otak ni rasanya pikir ayat apa nak bagitau mama. Hahah lawak je. Aku mulanya bagitau mama aku keluar dgn kawan perempuan. Tapi esoknye bila dh sampai tempatnya mama tanye lagi nak keluar dgn sape sebenarnye. Aku pun jujurlah kata dia sebenarnye. Adik aku yg ... errr! tu pergi kantoikan. Memang menyumpah menyumpah aku dlm hati. Sumpah sakit hati doe -.-

Masa naik tangga tempat tu sumpah berdebar. Tak pernah weh aku rasa cenni. Tengok tengok dia dh sampai. Lahai, melting tengok dia. Handsome je :) Aku pun hehaiii je lah kat dia. Dia kata jomlah makan. Nak baca dialognye? Hihii.

Aku: Ha? Makan? Alah aku nak makan aiskrim jelah.
Dia: *PandangAku* Makanlah sikit.
Aku: *MukaInnocent* Alah taknak.
Dia: Makan jugak. Taknak makan, aku pun taknak lah.
Aku: lahai, saja nak bg aku melting. Yelah yelah. Makan ye.
Dia: *Senyum*

Haha. Sweet kan kan? haha takdelah. Aku pun ambik lah apa yg dia makan. Mulanya dia bayar tau. Aku pun ckp dalam hati 'eh nak belanje aku ke mamat ni?' rupanya sampai atas mintak bayar balik. Er ngeng betul aku ingat nak belanje. Nasib aku bawk duit. Sampai atas masing masing diam. Aku pun baik hati pegi ambik kan sos. Dah aku ambik bukan dia nak mkn. Lagi tengok je pulak. Aku kata lah "Makan le ngek. Tengok je pulak." Padahal aku pun tk mkn lagi. Hahha. Dia gelak gelak tengok aku. Mana tak segannye. Dah lah mata dia tu cair aku tengok. Face to face baru aku tau mata dia coklat. Haha.

Aku pun nak elakkan rasa segan ambik fon lepstu kononnye tgh text someone letew. Padahal pegi kat menu lepastu back home balik. Haha sengal. Aleh aleh dia makan jugak. Tu pun matanye kejap2 pandg. Aku geram aku cakap lah " Tak payah le pandg aku centu." Dia senyum je.

Aku rasa mase tu aku lah org paling bahagia. Haha. Dah tetengah bahagia tu tetiba adik aku dtg kedai tu. Mak aii, memang cuak habis lah kan. Yg dia nya dah gelak gelak. Aku memang hilang mood teros wktu tu. Dia ckp " Habis lah weh. Kene marah dgn mak nanti." Aku gelak je lah. Sambil kata " Ala lek ah. Mak aku spoting." Dalam hati dah terbakar sebenrnye. Sekali tetiba mak aku pun ada makan kat situ. Ah sudah. Dia dah cuak aku lek je lah. Haha nak takut apa bukannye buat apa pun.

Aku agak mesti adik aku yg err tu suruh mak aku makan kat situ. Memng nahas lah dia balik nnti. Kitorg pun sembg2 tanya itu tanya ini. Tetiba dia mintk fon aku. Aku kata ambik jelah tp jagn buakk mesej. Haha gaya mcm ada text dr pakwe je kan pdhl dr dia yg bnyk. Lepstu aku tengok dia kejp kejp sengetkan fon tu. Aku pelik jugak apa dia buat. Sekali aku tgok dia tgkp gmba aku diam2. Haha malu doe. Dia kata "Jgn lah padam. Lawa je." Hahah. Ingat aku cair lah :D

K k, tiba tiba dia macam tak okay. Aku dah kenapa pulak dia ni. Rupanya dia tak tahan air gas. Lah kesian kau weh. Aku tengok je lah. Tp sakit sakit dada tu minum jugak lagi. Aku pun cakap balik "Dah tak boleh minum, pegi minum jugakkan." Dia senyum je. Lepastu diam. Tak tau nak kata apa. Haha. Aku pulak tak habis habis tengok fon tu. Eleh macm ade yg best je. Padhl tknk pndg muka dia. Dia kata "sejuk lah" lepastu tarik2 baju dia tu. Aku ckp dlm hati Er dia tarik sampai kiamat pun tkkn pnjg baju tu. Haha. Kesian pulak aku tengok. Dah lama lama dia kata jomlah balik. Aku pun alah nak balik dah ke. Lepastu dia turun dulu. Bila aku diri sebelah dia mak aii terserlah kependekan aku. Hahha. Masa balik tu dia kata minggu dpn keluar lg ye. Aku diam je lah.
Masa balik tu dia babai aku tapi aku tak nmpk :( K rindu kau lepas ni. Weh, thanks walaupun 'dating'nye tak brapa nak 'dating'kan. Haha aku sayang kau tinggi :D


Baju ni le yg dia pakai tadi. Haha handsome kan kan :)
#Act blog ni dh diprivate. Sebab tu aku brani post cenni. Haha. Arfa baca tau tau. 
#Wan, jaga makwe kau elok elok. Dia sayang kan kau. Setia dengan dia walau apa pun jadi :'>