{11} ALWAYS REMEBER ME
Profile Stuff Affies Home Twitter

Thanks : Naimi
X O X O X .


Crush Crush Crush -,-
Sunday, August 5, 2012 | 8:11 AM | 0 comments

Anneyong haseyo. Okay, hari nih Ahad , esok Isnin. Eh Isnin ? Esok cuti yeh yeh :D Eh , memang cuti tapi esokkan kau balik asrama Farah? Oh yeke ? Ok, aku lupaa :/ Hahahaa , okay hari nih aku nak cerita pasal crush. Aku tau pasti semua org ada crush dia sendiri. Aku pun ada . Nak tau? Kejap .................... Adelah mane boleh bagi tau. Sekali kalau dia bace tak ke menempah maut tu ;)

Err , actually malam nih tetibe aku rindu diaa. Tak tau ape kes. Hahaa. Sebenarnye kan aku tak tau nak update pasal ape crush nih. Hihiii. Aku tau dia takkan baca entry aku nih. Sape lee aku kan :'/ *LaguSedih*
Aku nak dedicated something lah untuk crush aku nih . Hihihii :)

Dear Crush , 
Aku tau kau tak tau yg aku suke kau kan. Dah name pun crush takkan tau pulak kan. 
Aku tak nak jadi perempuan yg rendah harga dirinya yg tergedik gedik pergi kat kau. Tengok kau dari jauh pun dah puas weh. Kadang kdang aku cube nak anggap kau sebagai kawan tapi I can't :( 
Kadang kadang aku jelos tengok kau layan kawan kawan aku. Hrm, nak buat acane kan aku bukan sesape nak halang kau berkawan lain lah aku nih makwe kau. # My heart is always a door waiting for you to enter. Eceh ,Hahahaa :D Aku pun tak tau sejak bile aku jadi jiwang nih -.- Aku harap ah kan satu hari nanti kau sedar ape yg aku rase. If Allah will it nothing impossible right ? :) 

Last but not least :
Hai :) I got a crush on you .
Byeee :')