{11} ALWAYS REMEBER ME
Profile Stuff Affies Home Twitter

Thanks : Naimi
X O X O X .


#1 Aku Teringin Nak .......
Saturday, April 28, 2012 | 4:11 AM | 1 comments

Anneyong haseyo . Hai hai . Dah lame aku tak upfate blog kan . *PegangPenyapu* . Btw , tahniah pemenang pemenang MTQ tadi . Especially Yayang omel saya . Tahniah tau semua lah . Ok ok . Tibe tibe terlintas di fikiran nak buat pasal nih . Hihi . 

Kejap kejap . Nak buat milo ais dengan nasi gorengg . Kejap tau . Tunggu .......
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Haa . Dah siap .Maaf menunggu . Sebenarnye sengaja . Hihi . Ade banyak sebenarnye bende yang aku teringin . Nampak tak aku buat hashtag tu ? Ha , nampak tak ? Angkat kepala kalau nampak . Tkde sape nampak kan . Ok , pegi buat spek Farah Iwana yang comel nih belanje *perasan* . Haha . Ok , back to topik asal . Hashtag tu memberi makne banyak bende yang aku nak yang belum tentu tercapai . Tapi kali nih aku nak cakap pasal #1 Aku Teringin Nak ........... Jumpa . 

Ok , first mesti lah ALLAH . Aku sebagai umat Islam mestilah nak jumpe pencipta kita . Kadang kadang terpikir jugak macam mane rupa Allah tapi cepat cepat berhenti membayang kan sebab ustazah aku kate selagi ape yg kite bayangkan itu ialah Alam bukan Allah . Bedosa hukumnya . Im proud to be Islam :) 

Second aku nak jumpe ATUK DAN EMBAH aku yang dah lame tinggalkan aku . Alahai . Lemah betul lah . Rindu nak manja manja macam mase kecik kecik tu . Comel je . Tapi nak buwat acane kan dah takdir menentukan mereka pergi dulu :'( 

Third aku nak jumpe KAWAN KAWAN OMELL aku mase sch rendah dulu . Wee , rindu diorang . Nak huha huha dengan diorang macam dulu . Tapi sekarang kan semua dah jauh jauh . Sedih sedih . *KesatAirMata* 

Fifth aku nak jumpe WINKYY comel handsome aku ! Ala alahh , yang stay kat Korea tu . Tak kenal ? Ade aku kesah >.< *FlyingKiss* Kalau aku dapat jumpe super junior lagi lagi donghae . Aaa , tak tidur malam aku . Semua artis artis korea lah . Maybe balik Malaysia aku akan kene penyakit tak tidur malam kut atau aku akan lompat atas katil lepastu jatuh lompat lagi dan jatuh lompat lagi dan jatuh sampai lah aku betul betul sesuai untuk hospital yang berdekatan :D

Sixth ZAHIRIL ADZIM wah , aku memang minat gila kat Zahiril Adzim nih . Bile satu hari tu dia rep tweet aku rase macam nak guling guling je . Best gilaa . Handsome :') Aku harap gila satu hari dapat jumpe dia . Amin . 

Seventh NAZMI FAIZ MANSOR . Aumm aumm , si comel handsome nih lah yg aku nak jumpe . Tapi tah kesampaian entah tidak . Kalau aku dapat tak kan aku lupakan . HAHA. 

Ke lapan AVRIL LAVIGNE & CODY SIMPSON . Oh , btw , Avril tu kakak aku . Tolong percaya . Haha . Aku suke dengan Avril nih sejak aku darjah 5 . Memang fanatik habis lah . Lagu dia semua aku tau . Aku suke sebab mata dia yg ditebali dgn eyeliner dia dgn rambut panjang tu . Cantik :) Cody Simpson pulak aku baru minat tahun nih . Aku suke lagu dia . Best (; Dah lah handsome . Weet weet . 

Ke sembilan KAWAN FACEBOOK . Facebook kan tempat utk nak mencari kenalan baru . Aku memang ramai lah kawan yg aku rapat . Al mak lumlah terlampau peramah . HAHA . Teringin gila nak jumpe diorang tau . 

Ke sepuluh MEGAT AD . Kenal tak ? Tipu lee tak kenal .Vloggerfamous tu . Korang kalau ade twitter mesti tau . Handsome rite dia . Tapi kan muka dia ade iras Sam bunkface . Ade sikit . Merlin pun ade sikit . HAHA 

Ke sebelas Zharif Azis . Kenal kenal tak tak ? Anda menipu jika tidak kenal . Dia blogger handsome yg suka buat enty kelakar tu . Hha .  Serius suke bace blog dia sebab setiap enty ade gambar yg berkaitan entry tu . Best . Aku kalau satu entry aku bace gerenti akan tersekat ke entry lain . Haha .

Ke duabelas dan terakhir Nazmi Faiz . Apakah ? Eh , ingat aku takde kawan name macam pemain bola tu ke . Haha . K dah . Dah lame bhai tak jumpe kau . Dan aku harap oneday dapat jumpe kau dan hangout macam dulu . Aminn :) 

Ok , actually banyak lagi tapi tak tau dah . ok , i love you dan saya rindu Zarieth Nuraqilah saya . Ok , terime lah penutup nye . Hhaa
I love you :)