{11} ALWAYS REMEBER ME
Profile Stuff Affies Home Twitter

Thanks : Naimi
X O X O X .


New Friend again . I Love You lahhh comel ;)
Sunday, February 19, 2012 | 5:52 AM | 0 comments

Anneyong haseyo . Kay , lame gila tak update blog kan . Patut nye sekarang aku dekat hostel tengah study macam diorang tapi aku SAKIT . Memang cuti lah kan . Rindu pulak kat makwe aku kat asrama tu . HAHA . Ok ok . Eh neh entry nih entry ke tiga pasal kawan baru kan . Halahaii , aku suka buat kawan baru . Tapi kan kawan aku kali nih COMELLL GILAAAAAAAAAAA LAHHH ! Aku kenal dia pun sebab dia ade friend dengan sedara aku . Aku punye lah asyik stalk FB dia je tapi gune Fb sedara aku lah . Memang dalam hati nih "balik nanti aku nak add dia lah" . Bile aku balik sekali friend request aku ade name dia . Melonjak kegirangan lah aku . Patah katil rumah aku . #K tipu . Nak tengok tak ? Nak ? Tok sah lahh . Ehhh , nak . Ok . Nah :) 

Comel kann ? Yeahhhhhhhhhhhh !


Kan kan . Ya allah , serios weh . LAWA DOEE ! Aku jelossssssss . Mate dia gila bulat kan . Aku nak mate macam dia lah . Hihi . Name dia Umie Nadhrah . Sedap kan . Macam tuannye . Nak tengok . Tapi last tau . Nanti korang fall in love pulokk . 


Hii , dah dah . Jangan nak staring mate dia lame lame . Aku sepak kau nanti . Haha . Ok lah , bye . ILOVEYOU UMIE (: