{11} ALWAYS REMEBER ME
Profile Stuff Affies Home Twitter

Thanks : Naimi
X O X O X .


Maaf !
Monday, February 20, 2012 | 12:09 AM | 5 comments

Anneyong haseyo . Uhuk uhuk . Kay , batuk kejap . Hey . Fara tak sekolah ke ? Wowo , Tak tak . Malass ! Cikgu tak kasi pergi sekolah lah . HAHA . Eh eh , betul lah . Cikgu kate kalau sakit jangan pergi sekolah . Ha , tak kasi lah tu kan . HAHA :D 
I love mascara . Tu mate aku tau . Please trust it ! HAHA :D
Ok , gambar di atas tiada kene mengena tau . Saje je nak interframe . Hari nih nak cerita sikit pasal kawan aku yang errrrr --' Sape name dia ? Tak payah tau lah . Kesian pulak kan . Dia rapat dengan aku . Gila rapat tau . Sebab dia boleh lah baik . Tapi kan tapi kan .. errrrrr -.- Dia okay , pandai . Tapi dia suka sentap dan layan laki laki tu . Oh pleaseeee lah kawan . Berubah lah . Serios aku tak suke . Bile ditegur sentap tak tengur makin menjadi-jadi . Lepastu kau suke kan malu kan org . Tolong lah . Even , dia gelak ke , senyum ke , dalam hati dia sedih tau , marah , malu , semua ade lahh . Percayelahh ! Kau memang suke tegur org tu , tegu org nih . Okay , bagus lah tu kan . I respect you . Tapi org tak boleh pulak tegur kau kan . Tegur kau ade je jawabnye . If you want to know that I ============' errghh >.< Aku pun kadang kadang nak je tumbuk muke kau . Kau cakap org pakai lepas je kan . Wak luu ! Pikir perasaan org lah weh . Dan kau , suke lah kan diorg semua layan kau elok elok . 

Kawan yg aku rapat gilaa , kawan yg aku sayang gilaa , kawan yang selalu sembang dengan aku semua pergi dekat kau kan . Okay , fineeeeeeeeee . Ambik lahh ! Serios aku rase nak hempok kau je. Aku pun tak tau lah ape jadi tahun nih . Semua yg aku sayang hilang . Ok , good . Demmit ! Bile aku panggil diorang , macam panggil meja depan mate aku nih . Jeling je . Cantik mate tak pe jugak . Tapi bile kau panggil , hamboi . Weh , tak payah panggil automatik datang kan . Untung lah . Lepas nih kau nak ambik sape pulak ? Cakap dgn aku cepat . Biar aku sorok orang tu dulu . Untung lah , kau sakit ade org care , kau tak paham ade je org yg gile baik dtg kan , bile kau ngantok ade je org nasihat kau . Oh , best nye jadi kau kan . Ade org prihatin . Yela , kau kan ramai secret admire . Mestila ramai yg care . Aku nih selekeh jeh tak de sape nak . ALHAMDULILLAH (: Ok , tu je kot . Bye .