{11} ALWAYS REMEBER ME
Profile Stuff Affies Home Twitter

Thanks : Naimi
X O X O X .


Happy Birthday Mak opss Kak . Hihi .
Monday, February 20, 2012 | 10:08 PM | 1 comments


Anneyong haseyo . Hey hari nih hari jadi mak angkat saya tau . Woot woot . Dia cun , comel , baik dan nakal . HAHA . Hari nih genap lah umur dia 15 tahun . Eh >.< Apasal pulak 15 jadi mak ? Omaigosh ! Ape ape ? Teheehe . Actually aku pun tak tau lah macam mane dia boleh jadi mak aku . Eh , biase lah kan kalau duduk hostel macam macam gelaran ade. Nenek lah opah lah . Kan kan . I call her mum (: Dah dah diam . Ok mak . Happy birthday to  you . 8A PMR tau . Study hard jangan main main . Be a good prefect tau mom . Ingat tau , air dicincang tidak bole putus /betul ke/  jage hubungan dengan adik beradik dengan baik tau . Bapak cite macam macam kat anak nih yg mak selalu marah marah . Okay . Moge murah rezeki , panjang umur tau tau . Sory , kite tak de hadiah nak bagi . Tapi mungkin ade esok . Sebab esok kite balik hostel . Ok mak .
Nih kek untuk mak . ILOVEYOU MAK (':

Nur Imanina Insyirah , jadi anak yang baik tau . Dapatkan 8A PMR . Banggekan mak ayah tau . Dah dah . Kite tak tau ape lagi nak cakap . Tu je kot , bye . 

ingat nak edit . tapi ade problem pulak . Iloveyou <3