{11} ALWAYS REMEBER ME
Profile Stuff Affies Home Twitter

Thanks : Naimi
X O X O X .


BEST PHOTO CONTEST by AkinAmar
Monday, February 6, 2012 | 12:31 AM | 0 comments

Anneyong haseyo . Ok , aku ditag ! Thanks kaka omeyy sebab tag . Terharu nihh . Ade seorg kaka comel lagi cantik neh telah menganjurkan satu contest . Jom tengok banner dia !




Cantik kan gambar dia . Semard babee . Haha . 

THE RULES 


1. Buat satu entry yang bertajuk “BEST PHOTO CONTEST” by AkinAmar.

2. Letakkan banner contest di atas dalam entry korang tu dan linkkan terus ke entry contest ni.

3. Paling penting, upload gambar yang korang rasa gambar paling best yang menggembirakan bagi korang dan Lengkapkan slogan “ Saya rasa gambar saya best kerana……..”
4. Follow blog akin bagi memudahkan korang untuk mengikuti perkembangan contest ni. Tapi tiada sebarang paksaan ya.

5. Hah, korang jangan lupa pulak linkkan entry korang di ruangan komen ok.

6. Tag tiga orang kawan korang dan makesure diaorang tahu la. Baru meriah you'll. hee ^^

7. Korang dialu-alukan memberi pandangan tentang blog picisan akinamar ni. (Ini kalau rajin, tidak wajib ye kawan-kawan ;)

Tarikh Tutup Penyertaan : 03 March 2012 / 12.00pm

Okayyy , neh dia dengan lafaz bismillahirahmanirahim dengan rasminye nih gambar yg dipertaruhkan.
-
-
-
-
-
-
-
-
-



Ok , neh slogan dia : 


Saya rasa gambar saya best sebab gambar neh paling cool dan paling cun lahh . Ewahh , perasannye aku ! Saya rasa gambar saya best sebab pertama kali ohh pakai beg domo tu dan kaka lah org pertama yg tengok pic neh . Belum upload mane mane lagi tauu . Ok , tu jeh kud . 

Aku tag :