{11} ALWAYS REMEBER ME
Profile Stuff Affies Home Twitter

Thanks : Naimi
X O X O X .


No title !
Monday, January 23, 2012 | 1:47 AM | 0 comments

Anneyong haseyo . Halomak . Lama gila kan aku tak update . Almaklu lew buzy . Neh pun sebab aku balik . Kalau tak balik , kempunan lah nak update blog . Eh eh , tadi kan tadi kan aku bukak twitter sayang aku dan tau tak tau tak . Oh my ! Fara stop acting like a children . Hihi . Okay . Actually tadi aku tengok Zahiril Adzim rep my tweet . Ahhh ! rase nak guling guling atas lantai jeh dan lompat lompat atas katil . Tau tak , aku dah lame tunggu dia balas tau . Hihi . 

Nampak tak . Weee~ Best kan . Ok , aku tau aku batak gilaa . Tapi nak buad mcm mane kan . Aku adore dia gila gila tau (': Kak Shera Ayob jgn marah tau . Saya budak baik dan comel neh *Puihh , sila muntah sekarang , hanyelah fan dia aje . Haha . Ok , hari ni aku menjadi budak yg gila TWITTER ! Haha , aku bertweet dgn sorang budak neh sampai lebam . Tu pun kejap jeh sebab dia tgh demam kan. Okayy , bye .

Nazmi Faiz Mansor (':

p/s : Seorg lelak telah rosakkn mood aku . Tak pyh nak suruh aku teke2 sangat lah kan . Just admit sape kau sebenarnye . Erghh --'