{11} ALWAYS REMEBER ME
Profile Stuff Affies Home Twitter

Thanks : Naimi
X O X O X .


Tahniah pemenangg
Thursday, December 29, 2011 | 8:38 PM | 0 comments

Anneyong haseyo . Okay . Hari neh aku kecewa siked lepas pemenang diumumkan . Ha ? Pemenang ape ? Mesti ade yg join GA yg kak nisa buad baru baru neh kann . Pagi tadi pongg tergerak hati nak bukak blog dia dan tu diaa pemenang dha diumumkan . Aku pongg cari lahh name aku . Scroll scroll kebawah . Aishhh , mane name aku nehh . Habes scroll name aku takde . HOHO . Punye lah aksited aku bukak sekali name takde . Nangis aku sampai habes tisu kat rumah .  Ktipu . Nak tengok tak senarai pemenang . Ok . Nah --> TENGOK SINI . Cek lahh . Kud kud name korang adekann . Aku takde . Aku cek name kawan aku yg join pongg takde jugakk . Nak buad macam mane kann . Takde rezeki :( Tahniah tauu yang menang tu . Even aku jelosss tapi senyum dan tetap mengucapkan tahniah . Kayy lah . Nak tengok tv kejapp :) Kbaii .