{11} ALWAYS REMEBER ME
Profile Stuff Affies Home Twitter

Thanks : Naimi
X O X O X .


New Face :)
Sunday, December 11, 2011 | 5:22 AM | 0 comments

Anneyong haseyo . Haduii lame nye aku tak hupdet belog hodoh neh . Tengok2 blog saya warne ape ? Hikhok ~ Hijau kembali lagii . Aku dha bosan tengok blog aku warne purple so aku tukar lahh . Ape ? Burokk ? Mmg punn . Simple jehh . Aku malas nak buad lebeh2 karangg berat pulokk . Nehh punn baru leww dapat merase edit2 blog sbb internet aku macam hanjing . Perghh , first time aku gune ayat kasar gilaa macam nehh . Sory sory :) Tapi sekarang ayah aku yg hengsem telah membaiki internet aku . Fu huuu ! Aku mcm nak melompat cakap kat semua orang "INTERNET AKU DAH BOLEHH!" Haha . Karang tak pasal2 kene cop budak gilaa . Tak nak aku ! Okay2 , thanks to kak una . You're the best lahhhh . Hihi . Kay lahhh , nothing to said . Aku nak IM ngn someone kejap . Kbaiii .