{11} ALWAYS REMEBER ME
Profile Stuff Affies Home Twitter

Thanks : Naimi
X O X O X .


Menggila dengan mereka .
Tuesday, December 20, 2011 | 8:44 AM | 0 comments

Anneyong haseyo . Kay , neh yg ke-3 aku post entry hari neh . Bosan ohh malam neh . Mcm2 idea pulok kuar . Okayy , tau tak aku menggila ngn sape ? Tak tau . Mmg lah kau tak tau dha aku belum bagi tau . Hihoo :) Dengan 2 orang blogger neh . kak kyma ngn sorang blogger laki neh . Aku tak bape kenal lak yg blogger laki neh . Blogger tu namenye Ien . Haha , dia kawan kak kyma neh . Aku main wllpost ngn kak kyma neh pstu aku perasan yg Ien neh asyik like jeh ape yg aku tulis kat wall kak kyma . Sampai penuh notification aku . HAHA . Baguihh betul diaa neh . Aku tanye lahh nape dia asyik like tapi bertambah like pulak . Saba jeh lahh aku . Mmg spoting lahh dia nehh . Best tauu . Pening kepale aku dibuatnye . 
Tekan untuk besar .
Banyak kann . Lebeh dari itu sebenarnye . Malas lahh nak print screen . Awak berdua terbaik lahhh . I likeee :D Kbaiii .