{11} ALWAYS REMEBER ME
Profile Stuff Affies Home Twitter

Thanks : Naimi
X O X O X .


MEGA giveaway by auni , izyan dan yanie .
Sunday, December 4, 2011 | 6:27 PM | 2 comments

 
 
Anneyong haseyo . Kayy , sebenarnye malas nak tulis entry . Tapi disebabkan dha ditag digagahkan jugak nak menulis even tengah demam . Kak diny  thanks sebab tag tauu . Neh yg buad bertambah sygg . Hihi :) GA neh punn mcm best jeh . Hadiah diaa punn menarik . Nak jugak mencube nasib kud-2 bertuah dapad leww hadiahnye . Almaklum leww selame neh dha banyak join contest tapi tak penah menang so nak mencube nasib lah yg neh . Hope kali neh dapad . Amin ;)

The Rules
  • Buat entry tentang "MEGA giveaway by auni , izyan dan yanie" dan ambil banner diatas ni .
  • Contest bermula 25/11/2011 sehingga 25/12/2011 .
  • Follow blog auni , yanie dan izyan untuk tahu perkembangan contest sepanjang dijalankan .
  • Kurang daripada 15 orang automatik contest ini terbatal serta merta . 
  • Letakkan link contest korang dekat kotak comment . Kalau korang ambil dari blog Auni , komen di blog Auni . Kalau dari blog Izyan , komen di blog Izyan . Kalau dari blog Yanie , komen di blog Yanie .
  • Tagkan 2 orang dan pastikan mereka tahu . 
  • Pemenang dipilih menggunakan Random.org .
So , the conclusion is aku tag :
arfa dan  Ayna