{11} ALWAYS REMEBER ME
Profile Stuff Affies Home Twitter

Thanks : Naimi
X O X O X .


Lu bikin guwa panas lahh brader !
Monday, December 26, 2011 | 4:20 AM | 0 comments


Anneyong haseyo . Okayy . Hari neh mood aku tak okayy sebab kan mamat yangg betul betul bikin aku panas . Gambar diatas tiada kene mengena ye . Neh first time aku buad entry 'mengamok' so Im sory if bahasa ku sedikit 'langsi' . Semalam , masa aku tengah syok syok stalker wall orangg , tba tiba adelahh sorangg mamat yang tidak ku kenali hantar IM kat aku . 


Haa , nampak . Awal awal lagi dha mintak num fon . Nahh kau ! Kene kau dengan aku . Sory bro , num telefon aku hanye lah untuk yangg berkenaan . Dan kau bukanlah insan yang selayak layaknye untuk menerima num aku . Okayy , tu boleh tahan lagi . Cubbe tengo yang neh . 

Kan kannn . Memang tak paham bahasa melayu . Nak aku terang satu satu kehh bro ! Dahh aku tak bagi , dah lahh . Tak payah nak mintak banyak kali sangat lahh wehhh , ingat aku nak bagi kehh . Kau memangg ..... Errrr ! Entahhh lahhhh . Budak kat atas nehh boleh kira okay lagi belum lagi dengan budak lagi satu nehh . 


WTH ! Kau nak marah marah aku sangat nape ? Ade kacau kau kehh . Ade aku kate kat situ aku nak kenekan dia . No kann , SO WHAT ! Heyyy bro , jangan nak belagak bagus sangat lahh kannn . Suke hati aku lahh nak buad ape pongg , facebook tu pemilik dia 'FARAH IWANA' bukan 'SYAFIQ' kannnn .So , mine yo' busines . And one more thinggg , aku tak pernah tulis ape ape caption kat gambar aku 'AKU CANTIK' . Jadi tak payah susah susah lahh nak kate aku buruk . Aku bersyukur dengan wajah yang aku miliki . THANK YOU ALLAH ;D Dan , terima kasih sebab spoil kann mood aku . KAMSAHAMINDA ! Kbaiii .