{11} ALWAYS REMEBER ME
Profile Stuff Affies Home Twitter

Thanks : Naimi
X O X O X .


I miss you kawan :(
Tuesday, December 20, 2011 | 8:18 AM | 0 comments

Anneyong haseyo . Haloo . Neh entry kedua yg aku post hary neh . Semangat gilaa ohh aku hari neh . Dalm sakit2 punn masih mampu untuk update blog . HAHA . Okayy . Aku sebenarnye kecewe sangat2 kat kawan aku neh . Aku kenal dia sejak darjah 2 lagi . Dia baik , dia comel , dia hengsem , dia jiwangg , dia caring , dia cukup sempurne segalenye . Ecewahhhh , bajet jeh aku . Dia tau mesti kembang kannn . Tapi mungkin dia dha tak layan aku dha . Yelahh , dha panas kannn . 

Aku tau sejak kau masuk sekulaa menengah neh kau dha panas mcm pisang goreng depan rumah aku kannn . Kau dha lain wehhh . Sumpahh lain ! Kalau dulu kau sentiase ade bile kite semua hangout kann . Kau tak pernah miss satu date pongg kann . But now .... You've change :'( Kau tau tak aku selalu terpikir bile lahh agaknye aku boleh jumpe kau . Sempat tak agaknye kannn . Wehhh , setiap hari aku akan tulis psl kau ngn kawan2 aku yang lain dlm pc aku . Aku tak nak letak kat blog . Malas kann :) Ya allah , sumpah wehhh , rindunye lahhh kat kau . Mane kau yg dulu ? Aku nak kau yg dulu . Kau dha tak layan bestfriend kau mcm dulu . Aku tengok kat wall kau penuh wtw kau ngn budak budak lain . Ye , terbukti bahawe kau memang hot kannn . Aku tak mampu nak lawan dah . Ramai budak perempuan add kau sebab ape ? Sebab wajah omeyy yg kau ade . HAHA ! Kan kann . Gambar2 kau semua smart2 ohhh sampai aku tak kenal . Kalau dulu gaye kau peace jeh kan tapi sekarang mcm2 gaye aku tengok . Kau tau tak setiap kali kite hangout aku selalu mengharap kau akan ade sekali tapi sekali punn tak pernah . Raye harituh aku mengharap gila gila woohh kau mesti akan pasti ade tapi ... habok pun tarak . Aku kecewe sebab semua aku dha jumpe kau jeh belum . Okayy , ape ? Aku neh melebih lebih pulak mcm kau pakwe aku ye . Haa , lantak kau lahh nak pikir ape . Yg pasti aku syg kau sebagai kawan baik dan mcm abang dan adik :) Rindunye lahh nak tengok kau punye senyum penyek tu . Rindunye lahh nak tengok kau punye gigi lapis tu . Rindunye lahh nak dengar kau punye gelak yg serupe mcm vampire tu . Rindunye lah nak tengok badan kerepeng kau tu . HAHA . Kalau dulu asal kau online jeh aku teros IM kau . Tanpe segan silu mcm2 aku merepek ngn kau kan kan . Tapi sekarang nak IM ngn kau punn rase segan . Sebab mcm aku baru kenal kau . Kau punn dha ramai peminat sekarang neh . Untung lahh kann . Takpe lah kawan . Kau gembire aku pun gembire :) Tadi aku anta wallpost kat kau . Aku tunggu kau balas balik wlpost tu tapi takde punn . Aku pun bukak lah wall kau . Tapi aku tgok wlpost yg aku bagi tadi dha takde . Kau padam ye ? Hrm , takpelahh . Mungkin wallpost aku tak layak kat wall kau . Gathis2 cantik dan jejake2 kacak saje yg perlu ade kat wall kau kann . Aku terase lahh jugakk . Tapi ape nak buad kan . Manusia memang cepat berubah . Betul kate aku dulu kann . "Bile diri dha hot kawan sendiri pun tak layan even org tu pernah jadi bestfriend kitee". Aku tak sangke kau like status aku yg tu . Bangge lah jugak kau like sebab kau tak pernah like status aku punn tahun neh . Aku harap sangat kau akan bace ape yg aku tulis neh even takkan sebenrnye . Aku sedeh wehh sebab kau dha berubah . Kau bukan Nazmi Faiz yg aku kenal dulu . Kbaiii .
Aku ambil , sory tak gtau kau . Imissyouu :)