{11} ALWAYS REMEBER ME
Profile Stuff Affies Home Twitter

Thanks : Naimi
X O X O X .


Tasha i want header like you !
Sunday, November 27, 2011 | 7:29 AM | 0 comments

 
 
Heyy , anneyong haseyo . Dha lamnye aku tak update belog . Nehh punn tibe2 teringat kat kak diny . Teros g bukak belogg diaa . Uhukk :) Best gak contest nehh . Walaupun dha suntuk masenye , maseh tak terlambatkan . Teringin gak nak dapad header free dari kak tasha nehh . Tanpe membuang mase , aku sepantas kilat teros copy+paste banner nehh . Korang2 yg cantik molek tuu , kalau dha tak tau nak buad ape , join lahh contest nehh . Mane tauu kud2 bertuah dapad banner nehh . Okayy nah :

THE RULES

- Menjadi follower tasha
- Copy banner dia atas dan paste kan dalam blog korang .
- Buat satu entry mengenai segmen Tasha ! i want header like you 
- Tinggalkan link penyertaan di bahagian comment blog .
- Segmen ini akan terbatal jika penyertaannye kurang dari 10 orang 
- Tag kepada 3 orang . Make sure diorang tau 
- 10 orang yang terpilih akan menerima header special edition by me .
 
 
Okayy , tunggu ape lagii . Jumm leww join ! Hihi . Peluang depan mate jgn dilepaskan kayy :)
Aku tag : arfa 
kak kymaa 
minah sewel