{11} ALWAYS REMEBER ME
Profile Stuff Affies Home Twitter

Thanks : Naimi
X O X O X .


I Miss You Badly Dear :(
Friday, November 18, 2011 | 6:55 AM | 0 comments

 
anneyong haseyo . Okay , hari neh mood aku tak berape nak ok lahh . Sedeh cz berpisah ngn orang yang aku sayang . Sys ulum & Sys ismi . Will miss them :'( Hope will meet them again . Okayy , stop farah . Kau neh jangan lah ingat lagii . Okay2 . Straight to the point . Aku sebenarnye rindu kat kawan lame aku dulu . Aku rapad gilaa ngn diaa mase darjah 6 dulu . Dialah kawan aku kalau g mane2 , dialah kawan aku gadoh . Dialah kawan susah senang aku . 
 
Sayang , 
aku rindu kau . Bile lah agaknye nak jume lagii . Lepas kite keluar dari SKSE , teros lost contact . Kau tau tak aku rinnddu nak gadoh2 ngn kau , rindu nak main ngn kau , rinddu nak luahkan perasaan ngn kau , rindu nak tengok muke comel kau tu , rindu nak tengok muke kau merajok , rindu nak tengok kau pakai warne pink semuee . RINDUUUUUUU !!!!! Aku nak kau . Kau tau tak , aku selalu teringt kat kau , ingat tak dulu aku selalu gadoh ngn kau pasal warne pink . Kau suke sangat warne pink . Kau selalu teman aku g mane2 . Kite macam kembar tauu . Kau selalu tolong aku bile ade prob .Kau kelakar same mcm aku . Kau ganas gilaa mcm aku tapi kau gilaa ngn wane pink . Wawa , aku rindu nak dengar kau panggil name aku . Rindu suare kau . Aku harap sangat kite boleh jumpe satu hari nanti . Kau lagii pandai dari aku , bile aku dapat markah lagii rendah dari kau , kau selalu suruh aku sabar . Wa , kau sahabat terbaik aku . Aku sayang kau sangat . Aku rindu kau sangat . Aku tau kau takkan bace entry neh tapi aku nak kau tau aku sayangggggggg kau sangat ! Aku rase nak nangis bile teringat kat kau . Sekarang neh mase aku tengah tulis entry neh pun rase sebak . Tapi aku tahan jehh. Kann aku macho . Uhuk , Okaylahh . Tangan aku neh berat sangat nak lepaskan keybord . Sebelum air mate menitik baik aku lepaskan . Sayang , I miss you so muchhh !! 



 I MISS YOU PLUSS LOVE YOU NURUL NAJWA