{11} ALWAYS REMEBER ME
Profile Stuff Affies Home Twitter

Thanks : Naimi
X O X O X .


Hai . Saya ade kawan baru lahh :)
Wednesday, November 30, 2011 | 6:10 AM | 0 comments

 
annneyong haseyo . Hai . See see ! Aku jumpe kawan baru . Twink twink . Kawan baru saya hengsem tauu . Ecehh , skema jeh kan ayat aku . Hengsem ? Haa , sah sah laki kann . Yelaa tak kan pondans pulok . Haihh --' Ade yg ckp , "fara , kau neh kwn keh pakwe ngn diaa ?" Alolooh , muke aku neh nak kapple ? Tak payah leww . Silap2 lebam aku belasah budak tuu . Pegh , gilaa ganas kau fara . HAHA:D Aku kawan jeh ngn diaa . BFf LEWW BUKAN BF . Kdiam . Name diaa Muhd Ainul Yakin . Ohh ohh , tak payah leww aku mention kann name ayah diaa sekali kann . Tak baik :) Diaa sekulaa kat SMK Khir Johari Tanjung Malim . Actually aku kenal diaa dari sekulaa rendah tapi tu lahh kann mase sekulaa rendah aku neh mane lah hot bagai so takde leww diaa kenal aku . And then , diaa pindah tnjung malim . Aku add diaa kat FB cz aku rase mcm penah nampak diaa . Bilaa diaa dha approve , aku punn tgn dha mulai gatal nak chat . Tnye diaa yg betul keh diaa budak SKSE , diaa jawb ye . So , baru leww aku tau kat mane aku nampak diaa . Sejak tuu aku jadii rapad ngn diaa . Bile diaa onl jeh , aku teros IM diaa . Mengeratkan silaturrahim :) Hikhok . Diaa ade gepreng oww . Lawa habes . Tapi dha clash . So sape2 yg single kat sini sile2 lah menggedik ngn diaa . Ecehh , suke hati aku jeh promote org . Haritu diaa tgh stress , dia nyanyi leww lagu rap . HAHA ! Katenye nak release tennsion leww konon . Aku punn bagi lew diaa satu lagu . Tau lagu ape ? Haha , lagu twinkle twinkle tuu . Diaa dengar ps2 tergelak2 . Haha , best doee kawn ngn diaa . Diaa okay , lawak , spoting , open minded , baik , hengsem , reti buad lawak . Ewahh , dha bnyk aku puji diaa neh . Kalau diaa tau gerenti kembang 2 tahun . Diaa boleh kate aku neh comel , baik , gilaa , layann baguss , peramah . Ape lagii aku . Kembang lahh ! Haha :D takdelah . Terharu woookk :)) Thankyouuuu ainul. Kayy kayy . Panjang lebar dha aku ngumpat pasal diaa . Haha . Eh lupe lak nak gtau . Umur diaa 14 dis year .


Kbaii