{11} ALWAYS REMEBER ME
Profile Stuff Affies Home Twitter

Thanks : Naimi
X O X O X .


new friend :D I LOVE YOU SAYANGG .
Saturday, October 22, 2011 | 8:53 AM | 0 comments

assalamualaikum . anneyong haseyo ! dahh lame nye aku tak hupdate belog aku nehh . habuk sawang semuaa ade . fuihh fuihhh . okayy , nak tau tak nak tau takk :D #excitednye aku nehh . sebenanye pagi tadii aku dgn rasminya dah kawan ngn sorang minah cungg melecungg nehh . nama diaa Zarieth . sedap kann ? i like her name . umur diaa 15 . tak kesahh lah bape umur diaa , kawan tak kira umur kann :) aku sukaa kawan ngn diaa . diaa baik , happening , gilaa gilaa mcm aku . (tapi aku lagii gilaa) . nak tengok pitch diaa .
KEJAPPPP ~~~
cantik kann :) I LOVE YOU DAMN MUCH DEARR .


Zarieth Bieber :]
dahh tengok kann ? comel rite ? dahh lame aku cari kawan FB yangg bolehh jadii BFF aku , dan finally I got it . thanks dear cz sudi frend ngn orang gilaa mcam fara nehh . okayy lahh , ngantuk sudehh . I LOVE YOU :)
-assalamualaikum-