{11} ALWAYS REMEBER ME
Profile Stuff Affies Home Twitter

Thanks : Naimi
X O X O X .


MOOD -> STUDY ARAB
Monday, October 24, 2011 | 8:03 AM | 0 comments




 
anneyong haseyo . heyy , sehad semuaa ? uhuk uhuk uhuk ! ade pulakk yangg terbatuk batuk nehh . yelahh , sekarang neh kann musim demam so aku nasihatkan korang jaga laa diri tu baik baik . okayy . Today aku nak hupdate aboud study arab . Haa , kat sini mesti ada yangg kelas agama kann ? sape kelas agama angkat tangan . (like usop pulokk) . Haha . actually , aku nehh sebenarnye sedikit pemalas but aku sentiasa berdoa agar penyakit malas aku neh sentiasa dielakkan . #ecewahh , ayat akuu ! tak tahann . *but , betullah . aku memang tak suka ngn diri aku yangg malas nye kadang-2 bawak mautt . Tapi disebabkan ustaz kesayangan aku dah warning awal awal so aku kene lahh buad bersungguh-sungguh . 



studyy studyy ! 
Yangg aku takut kann sekarang nehh karangan yangg bakal aku tulis dalam paper tu nanti . Arghhh ! Untung ustaz dahh bagii contoh contoh karangan . Tinggal hafal jehh laa . Bersemangat gilaa aku nak jawab paper tu nanti . Semangat waja mesti ada kannn ! Hahaha :D





STUDY HARD FOR MEE ! HWAITING !!