{11} ALWAYS REMEBER ME
Profile Stuff Affies Home Twitter

Thanks : Naimi
X O X O X .


CRAZY TIME
Monday, October 24, 2011 | 8:43 AM | 0 comments

 
anneyong haseyo . wow , masok yangg neh dah 2 entri aku hupdate . apasal hari neh rajen sangat haa ? haha . selalunye malas gilaa . mood baik datanggg ~~ crazy timeee wif them :) happy teramat sangat hari neh sebab ape? sebab jumpe pakwe sayangg . HAHAHAH ! gilaa , pakwe punn takde . merepek . tak delahh . sebenarnye aku jumpe member lame (LOLIPOP) . Best . Dah lame tak jumpe . Kitorang g sekulaa sayang lama aku . SKSE . Banyak gilaa dah berubah . Masa aku masuk , rasa lain sangat . Haha , pape punn aku happy dapad jumpe cikgu cikgu terCINTAAAAAA ! #hexcited terlampauuu . Lepas balik dari sekulaa kitorang lepak KFC kejap . *tempat atuk aku keje . HIHI :) Masok hari neh dah 3 kali aku makan ayam . Naik muak aku . Tapi disebabkan masa tu aku punn lapa so aku punn makan jehh lahh . Masa kad KFC tu teman my frend jumpe membe sayanggg diaa . Best kenakan diorang masa dalam perjalanan nak g KFC . Aleh-2 aku ngn 2 orangg kawan cintann aku kene kejar anjing yangg 'sangad comel' . Memang ecut habess aku . Haa , neh laa padahnye mengenakan orangg . Halahhh , budak baik katakannn . HIHI .

teacher umi . sains teacher :)

teacher aliah & cikgu rosmah . 
 

Di depan sekulaa ku terCINTAAA ! 
muka tak malu :p

 cungg cungg tak ? Haha . Mane satu kaw nak ? yang tudung hitm ? yangg pakai shwl ? yangg pakai tdung putih ? yangg pakai spekk ? HHAHA :] Tak boleh pilih , biar aku pilih kan . Jawapannye tak payah pilih yangg mane mane .Lagii bagoss ! Okeyy lahh . mau tido . #ecehh , karang hupdate lagii . almaklumlahh tengah rajin . 
-assalamualaikum-