{11} ALWAYS REMEBER ME
Profile Stuff Affies Home Twitter

Thanks : Naimi
X O X O X .


Salam Ramadhan!
Sunday, June 29, 2014 | 7:19 AM | 0 comments

Assalamualaikum. Haiiiii. Lamanya tak update blog. Okay dah puasa dah kan? Alahai cepatnya lah masa ni. Act takde benda pun nak update. Cuma nak wish Salam Ramadhan guyssss! Puasa kasi penuh tau haha jangan ponteng.



Okayyy bye muahhhh :* 
I love my love
Wednesday, June 4, 2014 | 3:53 AM | 0 comments

Assalamualaikum. Haiiii. Harini dah 4 Jun. Emmmmmmm cuti nak habis dahhhhhhhhh!!! Alaaaa tak cukup ah. Hm dan lepas tu kena balik asrama lepas tu lepastu emmmm maleh cakap kang kutuk dosa astagfirullahalazim. Harini ngadap blog je. Edit itu ini semua. Kesabaran memang perlu gila lah. Dah letak code ni code tu hilang haaaa mula la rasa nak mencarut tapi nasib le iman masih kental cewaaahhhh hahahaha okay terhasil lah blog yang tak seberapa ni.

Lagu tu sedih tak? Hahahaha tu lagu favourite tu. Okay dah dah apa aku dah merepek merapu meraban ni. Ini entri wa dedicate for my love a.k.a Atiqah Sinar.

Hai tiqa sayang! *kenyit mata,
Rindu nya kat tiqa. Rindu nak dengar tiqa nyanyi kat bilik study dengan kitorang. Rindu nak tidur dengan tiqa tiap petang. *eh? jangan pikir lain eh. Rindu nak kacau tiqa sampai tiqa jerit lepastu kena marah :p hahahahahaha. okay okay. Tiqa, stay strong my love. Its normal lah ada crush tapi tak berbalas. Chill eh! Mungkin dia bukan untuk tiqa jangan risau ada banyak lagi lelaki. Tiqa pikir exam je ye sekarang. Akak tau sakit rasanya but tiqa kena kuat. Tiqa kan gangster en en? Hahahaha taknak la nangis semua. "Tiqa, dah la nangis. Kami penat keluarkan air je. Tiqa kena kuat. Kami taknak tiqa asyik keluarkan kami je. Kami pun nak rehat. Senyum ye atiqah :')" kata airmata kepada atiqah sinar. Hihihihi.

Hahaha akak taktau nak kata apa dah. Nak maghrib dah pun. Nak nyanyikan untuk tiqa suara pulak tak sedap macam tiqa kan soo here for you: 

"Hey beautiful. Stop being unhappy with yourself. U have the patience, the strength. Stay strong beautiful bcs things will get better, it might be stormy now but it cant be rain forever.Dont let it break you, no matter how hard things get. Life goes on. Allah always there if you need Him. Ask to Allah bcs He is the best listener." 


Okay bye assalamualaikum sayang :*